Varmepumpe på hytta?

Varmepumpe på hytta?

Stadig flere tar bevisste valg for varmeløsning på hytta. Flere og flere hytteeiere forstår fordelene med varmepumpe og salget av løsninger til hytter har økt kraftig de seneste årene.

 

Hvilke er de viktigste fordelene med varmepumpe?

Du sparer strøm 

Reduser energiforbruket med inntil 70% i forhold til elektrisk varme. Mange kombinerer med bruk av peis og vedfyring. Da får du både lavere strømregning og den koselige hyttestemningen rundt peisen.

Du bevarer bygningen

Varmepumper har en høy effektfaktor og egner seg godt til å holde en minimumstemperatur på hytta. Klarer du å holde en konstant temperatur gjennom hele året vil bygningskroppen bevares og du unngår fuktskader. Du slipper også å risikere frosne rør på vinteren.

Du kan fjernstyre varmepumpen

Mange modeller kan aktiveres via SMS. Send en SMS til når du drar hjemmefra så er hytta god å varm til du kommer.

En god investering

Installasjon av varmepumpe på hytta er en god og langsiktig investering. Du får lavere energikostnader, bygningen bevares bedre og er alltid et pluss den dagen du skal selge hytten.

Miljøet er viktig, også på hytta

Hyttene øker i størrelse og kravene til komfort stiger. Det er viktig å ikke glemme miljøet når du tar dine valg. Varmepumpen gir en betydelig miljøgevinst sammenlignet med bruk av strøm eller oljefyr.

 

Les også:

Ny rekord i årsvarmefaktor

Trenger du byggemelding?

Viktige begrep og uttrykk

 

SB

You might also like

Varmepumpe 0 Comments

Varmepumpehus er viktig og har en lav pris

Skal du montere en varmepumpe som henter luft utenfra slipper du ikke unna utedelen. Utedelen har en svært viktig funksjon og må du må legge til rette for at den

Varmepumpe 0 Comments

Sjøvarmepumpe – for deg som bor ved sjø eller vann

Sjøvarmepumpe kan være en god oppvarmingsløsning. Forutsetningen er at boligen ligger i nærhet til sjø eller vann. Huset må ikke være plassert helt i vannkanten, det holder med at tomten

Varmepumpe 0 Comments

Jordvarmepumpe – god løsning for deg med stor tomt

Jordvarmepumpen er lik løsningene med berg- og sjøvarme. Varmefaktoren er også den samme og ligger på mellom 3 og 5. Du slipper å bore hull i grunnen, men en installasjon

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!